zaterdag 5 september 2015

Vazenexpositie

Er is hard gewerkt de laatste weken. De voorbereiding van de expositie is in volle gang. In de week van 14 tot 19 september gaan Hilde Gardeniers en haar dochter Anne de expositie inrichten in het leegstaande winkelpand aan de Achterdoelen 35 in Ede (naast Albert Hein). De feestelijke opening zal zijn op zaterdag 19 september om 14.00uur. Tijdens de expositie zal een deel van de vazen voor verkoop worden aangeboden. Bezoekers kunnen bieden op de vazen vanaf € 25,-.
De koper is degene met het hoogste bod. Op zaterdag 3 oktober om 14uur (laatste dag van de expositie) zal een 20-tal vazen via een veiling verkocht worden in het Atrium van Cultura.
De opbrengst van de vazen gaat naar een goed doel: onderwijsproject voor vrouwen en meisjes in Pakistan girls love to (l)earn. De organisatie Wilde Ganzen vermeerdert de opbrengst met 50% van het bedrag van de vazenverkoop.

Tijdens de expositie zal ook het boekwerkje te koop zijn dat speciaal voor deze expositie gemaakt is. Het boekje begint met een beschrijving/fotoverslag van de uitvoering van het project en daarna is van alle 100 deelnemers een vaas afgebeeld. De verkoopprijs is € 8 (76 pagina's in vierkleurendruk (21x21cm).

Tijdens de expositie zal ook een mooi filmpje te zien zijn dat Albert Bokslag heeft gemaakt tijdens de uitvoering van het Vazenproject. Het geeft een mooi overzicht van de verschillende fases van het project: https://www.youtube.com/watch?v=zs-_XSBiSA0&feature=youtu.be
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten